Tawaran dari International Maritime Law Institute (IMLI) untuk mengikuti program Master of Law (LL.M) dan program Master of Humanities (M.Hum) 18 Maret 2019.
Berdasarkan informasi dari kedutaan besar Republik Indonesi di Roma nomor surat B-00027/ROMA/190121, dengan ini kami sampaikan penawaran untuk mengikuti program Masterof Law (LL.M) dan program Master of Humanities (M. Hum) dalam bidang International Maritime Law dan International Maritime Legislation yang diselenggarakan oleh International Maritme Law Institute (IMLI) periode 2019-2020 yang dimulai bulan Oktober 2019.Program ini diutamakan bagi lulusan Sarjana Hukum yang ingin mendalami bidang hukum atau yang menangani bidang kemaritman untuk memperoleh program Master. Mahasiswa akam mengikuti perkuliahan selama 22.5 jam per-minggu dan juga ujian tertulis, proyek perumusan produk legislatif di bidang kemaritiman, penulisan disertasi, serta kunjungan lapangan dengan bahasa inggris sebagai bahasa pengantar. Program ini dapat dilamar oleh mahasiswa dengan biaya sendiri, namun juga berkesempatan mendapatkan beasiswa dari pihak donor selama memenuhi peraturan dan ketentuan yang berlaku. Informasi lebih lanjut dapat menghubungi Ms. Elda Kazara-Belja (admision Officer) melalui surat elektronik : admission@imli.org atau melalui tautan https://www.imli.org/programmes-and-course/how-apply-1.
Sekretaris Direktorat Jenderal,
Rina Indiastuti
196101101986012002

12 thoughts on “International Maritime Law Institute (IMLI) untuk mengikuti program Master of Law (LL.M) dan program Master of Humanities (M.Hum)

• 27 October, 2019 at 2:25 AM
    Permalink

If some one needs expert view on the topic of blogging then i advise
    him/her to visit this blog, Keep up the fastidious job.

• 30 October, 2019 at 9:43 AM
    Permalink

Hello very cool web site!! Man .. Excellent ..
    Superb .. I will bookmark your site and take the
    feeds additionally? I’m satisfied to seek
    out numerous helpful information right here
    within the post, we’d like develop extra strategies in this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

• 30 October, 2019 at 2:47 PM
      Permalink

Thank you so much, we are so gratefull..

• 31 October, 2019 at 12:57 AM
    Permalink

I got what you intend,saved to bookmarks, very nice internet site.

• 31 October, 2019 at 5:49 AM

As I website possessor I believe the content
    material here is rattling excellent , appreciate it for your
    hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

• 31 October, 2019 at 8:34 AM
    Permalink

Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us
    so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting
    this to my followers! Exceptional blog and wonderful design and style.

• 1 November, 2019 at 4:29 AM
    Permalink

You are my aspiration, I have few blogs and occasionally
    run out from brand :).

• 1 November, 2019 at 7:53 PM
    Permalink

Hiya very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing ..

I will bookmark your website and take the feeds also? I am happy to seek out a
    lot of useful info right here within the post, we’d like work out more techniques
    on this regard, thanks for sharing. . . . .

.

• 2 November, 2019 at 4:45 AM
    Permalink

At this time it seems like Movable Type is the best blogging platform
    out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?